Win installeert een gratis WiFi-netwerk voor de bezoekers van het Fête des Solidarités.

Persbericht - Wierde 27-08-2014

Voor het tweede jaar op rij gaat Win, filiaal van Nethys (ex-Tecteo Groep), een tijdelijk supersnel WiFi-netwerk ontplooien voor het festival “La Fête des Solidarités”. De ongeveer 30.000 bezoekers die verwacht worden, zullen gedurende het tweedaagse festival gratis op het internet kunnen surfen.

Met 24 WiFi-toegangspunten, geïnstalleerd op diverse strategische plaatsen, is er overal op de Citadelle van Namen internet. Dankzij dit netwerk kunnen festivalgangers, artiesten en exposanten op elk moment hun favoriete sites bezoeken en hun indrukken, foto's en video's delen op sociale netwerken.

Het door Win uitgerolde netwerk zal de gebruikers gegarandeerd een optimaal surfcomfort bieden (ultrasnelle connectiviteit, geen enkele interferentie), op een plaats met een grote mensenconcentratie. Het systeem zal beveiligd worden en de toegang tot verboden sites en/of sites voor volwassenen zal verhinderd worden.

Bovenop deze oplossing zal Win drie kabelverbindingen ontplooien, waardoor alle professionals die op het festival aanwezig zijn (journalisten, organisatoren, enz.), op het Internet kunnen gaan.

Win neemt de ontwikkeling en de integratie van het netwerk voor zijn rekening en zal tijdens de volledige duur van het festival zorgen voor de follow-up van de informatica en Telecom van de oplossing.

Win, specialist in openbaar WiFi

Win is erkend voor zijn expertise op het vlak van de uitrol van openbare WiFi-netwerken. Bovenop de WUH-oplossing, de WiFi voor Steden en gemeenten, biedt Win openbare en privé-instellingen het gamma “Wireless Events” aan, met inbegrip van supersnelle WiFi-toegangsoplossingen voor tijdelijke evenementen.

 

 

Back to press releases