Een succesvolle digitale transformatie in combinatie met efficiënt dagelijks beheer?

Laten we uw project bespreken
WIN

Win neemt de hele technologielast van uw schouders!

Wij ondersteunen de digitale transformatie van professionals door volledig te voorzien in al hun IT- en telecombehoeften. U hebt één enkele bevoorrechte contactpersoon, die altijd voor u beschikbaar is.

Uw gegevens worden gehost in ons eigen datacenter in Wallonië. Wij luisteren naar u en begrijpen waar u van wakker ligt. Wij zijn Win, uw ICT-partner.

Collaborateur Win

Onze oplossingen

Utilisateur mobile

Onze referenties

Digitale transformatie: waarover gaat het?

De term digitale transformatie verwijst naar het proces van het integreren van real-time informatie- en communicatietechnologieën in de activiteiten van organisaties. De digitale transformatie wordt mogelijk met de opkomst van nieuwe technologieën (cloud, artificiële intelligentie), op de explosie van gegevens (Big Data) en op de evolutie van het gebruik. Het betreden van de digitale wereld brengt radicale veranderingen met zich mee die een 360° ondersteuning vereisen.

Win is tegelijkertijd operator, integrator en host, wat ons een unieke positie geeft op de Belgische markt. Wij voorzien in alle communicatiebehoeften van professionals: connectiviteit tussen sites en binnen sites, wifi, mobiliteit, samenwerking, beveiliging, cloud en datacenter.

Meer weten

Blog & News

  1. Meer