Cloud en Data Center

Geniet alle voordelen van de cloud, zonder dat uw data het grondgebied verlaten

Wallonie data center wdc facade

U kent de voordelen van de cloud: flexibiliteit, soepelheid en kostenbeheersing. Maar wat met de vertrouwelijkheid van de gegevens van uw organisatie? Met Cloud Agilis, de private cloud-oplossing van Win, kiest u voor een onafhankelijke cloudoplossing, dicht bij u, uitgebaat door Win en gehost in ons eigen datacenter in België. U behoudt gegarandeerd de volledige zeggenschap over uw data, omdat ze op ons grondgebied gehost zijn.

Laten we het hebben over uw cloudoplossing

72% van de grote Belgische ondernemingen gebruikt SaaS, 35% Paas en 37% IaaS.

Beltug, ICT-studie 2019

Uw voordelen

Advies en begeleiding

Onze Business Unit begeleidt u bij uw migratie naar de cloud: integratie in onze private cloud, ontplooiing van uw private connectiviteit naar de voornaamste public clouds (Microsoft Azure, AWS, Oracle), het huren van hostingruimte voor uw infrastructuur in ons eigen datacenter.

Controle en beveiliging

Win exploiteert end-to-end zijn infrastructuur: backbone, datacenter, private cloud. Uw voordeel: totale controle over uw gegevens, in allle transparantie, van transport tot hosting en verwerking.

Territorialiteit en soevereiniteit

Waar worden uw gegevens echt bewaard? Bij Win worden ze gehost in België, in ons eigen datacenter. Ze zijn dus niet onderworpen aan invasieve extraterritoriale wetten (Cloud Act, Patriot Act,...), een waarborg voor totale geheimhouding van de strategische en gevoelige gegevens van uw organisatie, uw klanten, patiënten en burgers.