Persdienst

Conditions générales de vente

Transparant communiceren over de hele lijn

Welkom bij de persdienst van Win. Hier publiceren wij onze nieuwste persberichten en alle actuele informatie over het bedrijf.

Wenst u een interview te plannen? Daar kijken wij naar uit!

Over Win

Win begeleidt de technologische evolutie van bedrijven, openbare instellingen, de gezondheidszorg en het onderwijs. Wij ontwikkelen technologieën die zijn afgestemd op hun activiteiten (netwerken en internet, communicatie en mobiliteit, veiligheid, cloud, hosting en datacenter) en wij garanderen een optimaal serviceniveau.

Win is zowel operator van zijn eigen netwerk als one-stop integrator van ICT-diensten. Wij beschikken over ons eigen datacenter (het Wallonie Data Center - WDC). Door deze onafhankelijke, territoriale technologische aanapak kunnen wij onze klanten de totale controle over hun telecomarchitectuur en waardevolle data garanderen.

Win boekte in 2022 een omzet van meer dan 56 miljoen euro met 160 medewerkers.
Een greep uit onze referenties: Eggo, Quick-Burger King, Le Forem, de Overheidsdienst van Wallonië (SPW), de provincies Luik en Henegouwen, het Grand Hôpital de Charleroi, de Zorggroep CHC van Luik, de Université de Mons, enz.

Derniers communiqués de presse