Netwerken & Internet

Wij zorgen voor uw netwerken,
zodat u zich kunt focussen op uw activiteit

#

Connectiviteit is misschien een loutere gerieflijkheid geworden voor de organisaties. Nochtans vormt het informaticanetwerk vandaag de kern waarrond een globale en evolutieve telecomarchitectuur wordt gebouwd, dat in staat is om gelijke tred te houden met het helse tempo van de hyperconnectiviteit. Alsmaar intensiever netwerkverkeer, alsmaar grotere volumes, verbindingen die steeds diverser en heterogener worden: uw netwerk draagt bij tot de ontwikkeling van uw organisatie.

Laat ons praten over uw netwerkproject!

48% van de bedrijven zegt dat een netwerkpanne in 2020 een catastrofe zou betekenen.

Enterprise Networking Report, 2020

Uw voordelen

Wij zetten ons in met onze expertise

U geraakt verstrikt in de complexiteit? Wij zorgen ervoor dat dit woord uit uw woordenboek wordt geschrapt. Uw apparatuur rationaliseren en combineren is ons vak: wij beheren ze voor u in end-to-end modus en wij waken over elke byte om uw dagelijks leven te vereenvoudigen.

Wij bieden XXL connectiviteit

Geen sprake van connectiviteitsoplossingen die te nemen of te laten zijn! Wij passen ons aan u aan en bieden u de grootste waaier aan oplossingen om verbonden te blijven, 24/7: glasvezel (5 leveranciers), coaxkabel, GPON, xDLS, 3G/4G en straks 5G. Risico dat de verbinding uitvalt? Nihil, dankzij de meervoudige oplossingen!

Wij begeleiden u persoonlijk

Wanneer werd u voor het laatst letterlijk begeleid? Onze grootste troef is dat we een bedrijf op mensenmaat blijven, om naar u te luisteren en u met raad en daad bij te staan. Onze ingenieurs zijn betrokken bij de opbouw van uw netwerk. Wij bouwen dit samen op, steen per steen. Wij zijn uw unieke contactpersoon.