Onze aanpak

Sinds 1998 ondersteunen wij het dagelijks werk van professionals

Data Center Win

Onze missie: uw digitale (r)evolutie begeleiden door te voldoen aan al uw behoeften inzake telecom en IT. Wij willen uw vertrouwde partner worden, op wie u kunt rekenen en vertrouwen.

Verbintenissen van Win

Wij streven ernaar uw dagelijks beheer te vereenvoudigen. Daarvoor hanteren wij een unieke aanpak: een combinatie van totale kennis en beheer van uw architectuur en data met een enorm vermogen tot aanpassing aan uw behoeften.

Totale begeleiding

Win baat zijn eigen netwerk en datacenter uit en is tegelijk een ICT-dienstenintegrator. Als complete operator-integrator kunnen wij u globale telecom- en IT-architectuur aanbieden. Van netwerk tot cloud, van beveiliging tot communicatie- en samenwerkingstools, van advies tot implementatie. Wij zijn uw enige aanspreekpunt voor al uw projecten en al uw behoeften, over de hele lijn.

De beste technologiekeuze van België

Wij werken volledig pragmatisch, onbevooroordeeld en ongebonden. Win is de enige Belgische netwerkoperator en integrator met een multi-vendor, multi-technologie aanpak. Wij garanderen u het breedste aanbod op de markt, zowel inzake connectiviteit als communicatie. Wij werken met meerdere leveranciers om u uitgekiende oplossingen te bieden, altijd op maat, die echt beantwoorden aan uw behoeften. Wie kan dat nog zeggen?

Totale controle over uw data, soeverein en op eigen grondgebied

Win exploiteert zijn eigen infrastructuur, met alle essentiële pijlers:

  • ons netwerk (backbone) is aanwezig over het hele grondgebied en verbonden met internationale operators;
  • ons datacenter, het Wallonie Data Center (WDC) in Villers-le-Bouillet, de kern van ons netwerk;
  • onze private cloud, met toegang tot de public clouds (Amazon, Google, Microsoft), maar uitsluitend bestemd voor professionals en bestuurd vanuit het WDC.

Wij willen onze professionele klanten en de nationale, regionale en lokale instellingen een 100% nationale oplossing bieden voor het transport, de hosting en verwerking van hun data. Door deze architectuur end-to-end te exploiteren geeft Win zijn klanten de garantie dat ze de totale controle over hun data behouden, in elke schakel van de keten.

Echte verbintenis voor uw veiligheid

Win en zijn WDC-datacenter beschikken over de ISO 9001- en ISO 27001-certificaten. Beide certificaten benadrukken onze dubbele garantie: kwaliteitsvolle ondersteuning via onze processen en optimale beveiliging van de verwerkte informatie. Deze verbintenis vormt de kern van onze strategie en inzet.

Video : Ontdek de positionering van Win inzake datahosting en -beveiliging

Durée de la vidéo : 2:13 min

U moet functionele cookies accepteren om de video te bekijken.

Instellingen veranderen