Beveiliging

Beveilig uw digitale transformatie

#

De digitale transformatie van uw organisatie moet een stevig tempo aanhouden: nieuwe gebruikers, nieuwe geconnecteerde objecten, nieuwe technologieën en nieuwe manieren van werken (telewerk). Stuk voor stuk toegangspoorten die beveiligd moeten worden om u te beschermen tegen alsmaar complexere aanvallen met een alsmaar grotere impact. Met Win zijn alle delen van uw infrastructuur perfect beveiligd, van de kern van uw netwerk tot aan de terminals van uw gebruikers.

Loopt uw IT-netwerk gevaar?

Laat ons het samen nakijken

Lacunes en datalekken kosten ieder jaar ruim 5 miljoen euro aan de organisaties die geen beveiligingsstrategie hebben ontwikkeld.

Statista, 2020

Uw voordelen

Bewezen expertise

Win’s expertise op het vlak van cybersecurity wordt alom erkend. Win is de eerste Belgische integrator die de drievoudige Fortinet certificatie heeft bekomen, haar voornaamste partner: Expert Integrator Partner, Expert MSSP Partner en Fortinet SD-WAN Specialist. Een straatlengte voorsprong om uw beveiliging op te bouwen.

Eenvormig beheer

Win engageert zich voor de volledige IT-beveiliging van uw organisatie. Deze wordt uitgedacht van start tot finish, rekening houdend met alle elementen waaruit uw netwerkinfrastructuur bestaat, opdat zij intelligent en harmonieus communiceren.

Eenvoudig

De IT-beveiliging moet eenvoudig en transparant zijn. Met de Win-oplossingen beheert u moeiteloos de introductie van uw beveiliging bij uw nieuwe gebruikers, toestellen en installaties. Audit, advies, integratie, monitoring : wij kunnen ook voor het beheer ervan zorgen, van start tot finish.