Een succesvolle digitale transformatie van uw verkooppunten

Retail

Contexte

Klanten zijn tegenwoordig goed geïnformeerd en veeleisend. Hoe stelt u hen tevreden op het verkooppunt of bij hen thuis, op de sofa? Dit evenwicht tussen het fysieke en digitale is de kern van uw “phygital” strategie. Want uitstalramen vind je niet langer alleen op straat. Ze zijn nu ook online toegankelijk, dag en nacht en zonder afleiding of onderbreking.

Laten we het hebben over de projecten voor uw verkooppunten

Wij rationaliseren uw telecomarchitectuur en integreren er al uw systemen en technologieën in. Retail is immers een sector die in realtime werkt. Onmiddellijk kunnen reageren is belangrijk. Daarom verzekert het Win-aanbod de continuïteit van uw business: u hebt altijd toegang tot uw kassa’s, betaalterminals, klantengegevens en waardevolle voorraden. Eenvoudig en efficiënt.

Neem contact met ons op
Retail contact

De specifieke behoeften van retail

Onze aanpak: alle kanalen

Geconnecteerde schermen, informatiezuilen, voorraadbeheer met synchronisatie tussen fysieke verkoop, leveringen en click & collect, … Samen met u werken wij een oplossing uit waarin niets aan het toeval wordt overgelaten. En al zeker niet de afscherming van uw gegevens, want die zitten veilig gehost in ons eigen datacenter in België. Blijf u dus gerust concentreren op uw klanten! Wij nemen al uw telecombehoeften op onze schouders.

Win biedt u een gamma oplossingen die aan alle technologische behoeften van de retailsector beantwoorden. Denk aan VPN MPLS en/of SDWAN netwerken, de aansluiting van alle tools die u voor uw activiteiten gebruikt, apart wifi-verkeer voor uw werknemers en klanten, Unified Communications inclusief telefonie, beveiliging van uw data, enz.

Een complete, robuuste en volledig redundante architectuur die uw dagelijkse activiteiten en de evolutie van uw verkooppunten ondersteunt.

Onze oplossingen voor uw verkooppunten

 1. Onderlinge connectiviteit van al uw vestigingen in België en het buitenland
 2. Integratie van uw gespecialiseerde applicaties en geconnecteerde tools
 3. Non-stop beschikbaarheid van uw verkoopapplicaties, dankzij de redundantie van onze connectiviteit
 4. Tools voor telefonie en samenwerking
 5. Een private cloud voor uw kritische gegevens en datastromen
 6. Technologieën die uw klanten een betere ervaring garanderen: wifi-hotspots van de nieuwste generatie, Digital Signage, …

Video : Wij begeleiden Eggo

Durée de la vidéo : 3:16 min

U moet functionele cookies accepteren om de video te bekijken.

Instellingen veranderen

Deze merken gaan samen met Win hun uitdagingen aan

 • Burger king grand
 • Eggo
 • Ladbrokes
 • Pearle
 • Tom and co
 • Trafic

Meer weten over onze diensten voor retail?

Neem contact met ons op
Retail contactez nous