Begeleiding

Begeleiding op maat van uw organisatie: wij begrijpen u!

Discussion services

Als IT-directeur laat u de aandacht nooit verslappen en staat u altijd klaar om in te grijpen en leiding te geven. Vooral het beheer van alle dagelijkse zaken met uw IT-teams slorpt veel energie op. Wij weten hoe elke minuut voor u telt! Met Win kiest u voor efficiëntie. Uw telecominfrastructuur migreren, een nieuwe technologische oplossing implementeren: wij zijn de partner op wie u altijd kunt rekenen. Ontwerp, uitvoering en opvolging van projecten: wij staan u bij, in elke fase, om u 100% gemoedsrust te garanderen.

Vertrouw ons uw volgende project toe!

Win doet drie beloften

1. Begeleiding

Samen met u, in elke fase van uw project, en niet alleen op papier. Van concept tot implementatie brengen wij uw uitdagingen tot een goed einde, zowel de eenvoudige als de complexe. Voor Win zijn samenwerking en synergie sterke waarden: van installatie tot opvolging is uw Project Manager uw enige aanspreekpunt.

2. Optimalisatie

Heeft uw project gestalte gekregen? Uitstekend! Nu zorgen wij voor de nauwgezette opvolging van uw oplossingen met een monitoringdienst. Wij peilen op elk moment naar de toestand van uw architectuur om ze te optimaliseren. Vertrouw op onze expertise en blijf u concentreren op uw core business.

3. Luisterbereidheid

Wij hebben uw projecten samen met u ontwikkeld. Wij kennen uw business, uw prioriteiten en uw specifieke situatie. Onze helpdesk staat altijd voor u klaar, 24 u/24 en 7 dagen/7. U krijgt meteen onze beste experts aan de lijn. Een plotse en dwingende urgentie? Onze technici komen zonder wachttijd bij u ter plaatse.