Persbericht - Wierde, 01/12/2021

Win en CE+T Télécommunications bundelen hun krachten om
de communicatie van bedrijven te
optimaliseren.

Communiqués de presse

Win en CE+T Télécommunications, het Luikse bedrijf gespecialiseerd in telecommunicatie en in het bijzonder in geïntegreerde communicatie, hebben zopas een strategisch partnerschap gesloten. Samen willen zij hun expertise bundelen om connectiviteits- en geïntegreerde communicatiediensten aan te bieden die inspelen op de ontwikkeling van de noden van de professionals.

Evolutie van communicatie en connectiviteit

Concreet zullen de klanten van Win die de telefoniediensten van Unify gebruiken, voortaan gebruik kunnen maken van de expertise van CE+T Télécommunications voor het beheer van hun oplossing: de experten van CE+T Télécommunications zullen voortaan instaan voor de configuratie, de installatie en de ondersteuning en het onderhoud van hun Unify-syste(e)m(en). CE+T van zijn kant zal steunen op de erkende netwerkexpertise van de teams van Win om innovatieve connectiviteitsdiensten aan te bieden.

Met de versnelling van de digitale transformatie kennen de telefonie en de geïntegreerde communicatie een belangrijke dynamiek, terwijl de connectiviteitsbehoeften snel toenemen. Voor de telecomactoren is het van primordiaal belang die ontwikkelingen bij hun klanten te begeleiden en ze daarbij toekomstgerichte integratiediensten aan te bieden. Deze digitalisering bevorderen en tegelijkertijd de customer experience verbeteren is het streefdoel dat CE+T Télécommunications en Win zich met hun partnerschap gesteld hebben.

Gemeenschappelijke visie en verbintenissen

Win en CE+T Télécommunications zijn dit partnerschap aangegaan met de bedoeling hun service aan de klant te verbeteren. Een samenwerking die steunt op gedeelde verbintenissen qua nabijheid (advies, begeleiding, kwaliteit van de technische support, verbintenissen via SLA’s) en technologische innovatie.

Voor Benoit Scheen, directeur bij CE+T Télécommunications, « is deze nauwe samenwerking het bewijs dat twee spelers op de Belgische telecommunicatiemarkt hun krachten kunnen bundelen ten einde innoverende technologische oplossingen aan te bieden in combinatie met een hoogwaardige service. Wij zijn blij dat we de partner worden voor de Unify-oplossingen van Win. Dit partnerschap gaat veel verder dan alleen maar samen projecten uitvoeren; het is de bedoeling de beste oplossingen en de best mogelijke service aan de Belgische ondernemingen aan te reiken. »

Philippe Naelten
, CEO van Win, voegt eraan toe : « Wij zijn verheugd dat we onze krachten kunnen bundelen met een speler die dezelfde visie op dienstverlening deelt als de onze. Dit 100% Belgisch partnerschap steunt op de beste expertise van elke partner: door kwaliteitsvolle connecties en toekomstgerichte communicatiediensten te garanderen, positioneren wij ons als de bevoorrechte partners van bedrijven die hun digitale evolutie wensen te versnellen dankzij een nabijheidsgerichte service. »

Click hier om de persbericht te uploaden

TERUG NAAR ALLE PERSBERICHTEN