.Connect: vierde editie in het teken van Reconnection

NEWS CONNECT COVER010

De editie 2021 van .Connect vond op donderdag 28 oktober plaats in Waver. Het was een geweldige aflevering, met presentaties over digitale transformatie en veel ruimte om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Ongeveer 250 CIO’s, CEO’s en IT Managers kregen de kans om een hele namiddag opnieuw aansluiting bij elkaar te vinden. Een terugblik op dit ondertussen onmisbare evenement in het Belgische IT-landschap.

Community van CXO’s en IT Managers

Samen met de “Cercle de Numérique” heeft Win indertijd .Connect opgericht om CXO’s en IT Managers samen te brengen rond presentaties over innovatie en technologische kwesties.

Tegenwoordig geniet het evenement ruime erkenning als een plek voor het uitwisselen van ideeën, meningen en ervaringen. Diverse sprekers nemen er het woord en ’s avonds kunnen vakgenoten netwerken in ideale omstandigheden.

Ook dit jaar kregen deze aspecten voorrang tijdens de talrijke presentaties.

Technologieën en de menselijke dimensie

Alain de Fooz, uitgever van het magazine Solutions, opende deze editie met een analyse van de digitale transformatie in het post-coronatijdperk. Volgens de spreker gaan we een nieuwe fase in: nu de relatie met de klant opnieuw in haar plooi is gevallen, is het tijd voor de interne processen en het prestatievermogen van de diverse functies en specialismen.

Bruno le Marchand, CIO van het CHU Saint-Pierre toen de covidepidemie op haar hoogtepunt was, legde uit hoe zijn IT-afdeling zich heeft georganiseerd om aan deze buitengewone omstandigheden het hoofd te bieden.

Fabien Pinckaers, CEO van Odoo, presenteerde zijn visie op de digitale transformatie. Om te beginnen bevordert hij de digitale transformatie wereldwijd in duizenden bedrijven dankzij zijn ERP en tegelijk maakt ook zijn eigen organisatie deze transformatie door.

Dan was het tijd voor het standpunt van Eggo, het toonaangevende Belgische keuken- en meubelmerk. CEO Frédéric Taminiaux toonde aan dat je voor een geslaagde transformatie durf, flexibiliteit en wendbaarheid nodig hebt en dat alle teams vanaf de allereerste fase bij het project betrokken moeten zijn.

Luc Julia, de medeoprichter van Siri, sloot de dag af met een uiteenzetting op hoog niveau over AI, die volgens hem niet bestaat … zonder de inbreng van mensen.

Tot volgend jaar!

We kijken er alvast naar uit om iedereen volgend jaar terug te zien. Aarzel ondertussen niet om u onder te dompelen in editie 2021 van .Connect:

Video : .Connect - Aftermovie

Durée de la vidéo : 2:06

U moet functionele cookies accepteren om de video te bekijken.

Instellingen veranderen