Ononderbroken stroomvoorziening in het WDC Data Center

WDC WEB 100

Met het WDC, ons datacenter, bieden wij onze klanten de kans om hun IT-infrastructuur te outsourcen in een omgeving die hen de garantie biedt op ononderbroken service, 24 u/24 en 7 dagen/7. De beschikbaarheid van een datacenter hangt grotendeels af van de betrouwbaarheid van de stroomvoorziening. Die moet sterk beveiligd zijn, voortdurend gecontroleerd en regelmatig getest.

Een van onze verbintenissen ten opzichte van onze klanten is dat de infrastructuur en uitrusting die wij hen leveren, voldoen aan de meest geavanceerde normen, in overeenstemming met onze TIERIII-classificatie. Om 99,99% beschikbaarheid van de infrastructuur te garanderen via onze SLA’s nemen wij alle maatregelen voor een gegarandeerd stabiele en ononderbroken stroomvoorziening:

  • dubbele hoogspanningsinleiding in het gebouw,
  • alle IT- en telecomruimten zijn voorzien van twee afzonderlijke stroomvoorzieningen, ondersteund door modulaire 2N UPS-stroomvoorzieningen in de racks,
  • 3 noodstroomaggregaten garanderen een feilloze back-up bij een netwerkstoring,
  • een reserve van meer dan 15.000 liter diesel voor de noodstroomaggregaten.

Bij stroomuitval nemen de noodaggregaten de stroomvoorziening van het datacenter over.

De WDC-teams testen elke maand het back-upsysteem van de stroomvoorziening volgens een zorgvuldig uitgewerkte procedure. Na ontkoppeling van het elektriciteitsnet komen de generatoren in actie. Ontdek de controleprocedure in deze exclusieve video:

Video : Ononderbroken stroomvoorziening in het WDC Data Center

U moet functionele cookies accepteren om de video te bekijken.

Instellingen veranderen