Win en Unify lanceren hun Cloud Telephony-oplossing

News Cloud 4

Win en Unify lanceren hun Cloud Telephony-oplossing

Win verruimt zijn Cloud-aanbod met de lancering van de Cloud Telephony-service. Met deze oplossing krijgt men toegang tot vele communicatietools zoals video, telefonie en mails, en dit vanaf eender welke terminal (pc, laptop, smartphone, tablet). De ondernemingen hebben geen fysieke infrastructuur nodig om dit te ondersteunen: het is beschikbaar in de privé-Cloud van Win.

Met de opkomst van nieuwe werkmethodes (mobiliteit, verspreide teams, telewerk, gebruik van persoonlijke toestellen voor professionele doeleinden – BYOD – enz.) moeten organisaties hun medewerkers laten beschikken over technologieën waarmee ze op elk moment verbonden blijven en kunnen samenwerken. Met Cloud Telephony krijgen de gebruikers toegang tot een platform van professionele collaboratieve tools, ongeacht of ze op kantoor of onderweg zijn.

De Cloud Telephony–oplossing wordt gehost in de Cloud en volledig beheerd en beveiligd vanuit het WDC (Wallonie Data Center). Ze steunt op de Unify-technologie (vroeger Siemens Enterprise Communications) en is bedoeld voor ondernemingen en organisaties die minstens 10 gebruikers tellen.

Ieder zijn profiel!

De Cloud Telephony-oplossing – van klassieke communicatiediensten tot de meest innoverende professionele samenwerkingstools – uit zich in de vorm van drie gebruikersprofielen: Communicate, Connect en Collaborate (cf. www.cloudtelephony.be).