Win en CE+T Télécommunications bundelen hun krachten om de communicatie en de connectiviteit van bedrijven te optimaliseren.

IMAGELLAN 00004015 003

Win en CE+T Télécommunications, het Luikse bedrijf gespecialiseerd in telecommunicatie en in het bijzonder in geïntegreerde communicatie, hebben zopas een strategisch partnerschap gesloten. Samen willen zij hun expertise bundelen om connectiviteits- en geïntegreerde communicatiediensten aan te bieden die inspelen op de ontwikkeling van de noden van de professionals.

Evolutie van communicatie en connectiviteit

Met de versnelling van de digitale transformatie kennen de telefonie en de geïntegreerde communicatie een belangrijke dynamiek, terwijl de connectiviteitsbehoeften snel toenemen. Voor de telecomactoren is het van primordiaal belang die ontwikkelingen bij hun klanten te begeleiden en ze daarbij toekomstgerichte integratiediensten aan te bieden. Deze digitalisering bevorderen en tegelijkertijd de customer experience verbeteren is het streefdoel dat CE+T Télécommunications en Win zich met hun partnerschap gesteld hebben.

Concreet zullen de klanten van Win die de telefoniediensten van Unify gebruiken, voortaan gebruik kunnen maken van de expertise van CE+T Télécommunications voor het beheer van hun oplossing: de experten van CE+T Télécommunications zullen voortaan instaan voor de configuratie, de installatie en de ondersteuning en het onderhoud van hun Unify-syste(e)m(en). CE+T van zijn kant zal steunen op de erkende netwerkexpertise van de teams van Win om innovatieve connectiviteitsdiensten aan te bieden.


Lees het persbericht